Mesa 11

Ta bort ditt konto

Här kan du ta bort ditt konto i Mesa 11 direkt och för alltid.

Det här raderas

  • ditt konto, e-postadress och lösenord,
  • ditt användarnamn,
  • din statistik (spelade och vunna partier) och dina rankingresultat,
  • din vänkod och din vänlista (du försvinner från dina vänners listor), vänförfrågningar och blockeringar,
  • telefonernas push-adresser och dina notisinställningar,
  • din Premium och din eventuella tidsspärr.

Det går inte att ångra. Premium försvinner från kontot, men en prenumeration fortsätter att löpa och kosta pengar tills du avslutar den i Google Play eller App Store. Vill du inte betala mer, avsluta den där. Behåller du prenumerationen kan du flytta den till ett nytt konto med ”Återställ köp” i appen.

Här på webben

I appen

Öppna Mesa 11, gå till profilmenyn och tryck på Ta bort konto.

Kommer du inte åt kontot?

Mejla support@spitakolus.com från e-postadressen du har kontot på, så tar vi bort kontot och allt i listan ovan.